Ted de Jong PDF Print E-mail

 

 

Wie is Ted de Jong?


Even voorstellen. Geboren en getogen in Friesland. Gestudeerd in o.a. Leeuwarden en Wageningen. M’n eerste job in Maastricht en vervolgens in Rotterdam. Geen grens is te ver. Kortom waar een wil is, is een weg. Eerlijkheid, consequentie en doorzettingsvermogen, een dergelijke friese mentaliteit spreekt velen aan. Aangevuld met een dosis creativiteit maakt Ted tot een veelgevraagd adviseur.

Het credo van zijn werkzaamheden is altijd dat advies een toegevoegde waarde moet hebben aan de probleemstelling. Advies mag iets kosten maar moet meer opleveren. Een inhoudelijke procesbeoordeling gekoppeld aan een pragmatische benadering die een resultaats gerichte oplossing moet geven. Dat is wat opdrachtgevers wensen te zien.

Kiezen voor de inhoud en die boodschap ook durven te verkondigen, ook als dat niet altijd is gewenst vanuit de opdrachtgever. Belangrijker is nog de discussie of confrontatie durven aangaan met bijvoorbeeld een overheid of bevoegd gezag. Kortom, Ted gaat en staat voor een gedegen advies. Dit is o.a. een van de redenen dat toonaangevende landelijk operende opdrachtgevers kiezen voor Ted de Jong en zijn Milieu- Adviesburo De Jong BV.

Laatst aangepast op maandag, 11 januari 2010 15:26